søndag den 22. september 2013

DIY: Hunter gummistøvler, gode som nye!

For et par år siden fik jeg et par Hunter gummistøvler af min mor. Ikke de almindelige sorte eller grønne men pink, fordi det er mig!

Nå men mange af jer andre Hunter-ejere har måske lagt mærke til at de bliver sådan lidt mælkede i farven, får hvide plemager og en generel hvid hinde. Det er en helt normal ting fordi gummi er en naturmateriale og det "arbejder videre" ligesom at træ kan gøre. Men pænt er det jo ikke.

Man kan så gå ud og købe et eller andet dyrt Hunter-plejeprodukt, eller man kan lave hjemmebehandlingen. Jeg er stor fan af at spare der hvor det er muligt, så jeg blev meget glad da jeg opdagede det her "neat trick" ..

Man tager noget så enkelt som olivenolie på en klud eller stykke køkkenrulle og "pudser" støvlerne op igen. Den hvide hinde forsvinder og de får en flot blank overflade igen. Så skal man bare lade olien tørre ind i gummiet "over night" ..

OBS: Man skal IKKE pudse under skoen fordi så bliver den livsfarligt glat at gå med. Bare et godt råd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!