fredag den 27. september 2013

Låve: Boys who play piano!

Mhm jeg har vel altid haft en svaghed for musikere. Lad os se tilbage. Min 2. kæreste André spillede guitar og var i et band. Min 4. kæreste K kunne både synge og spille guitar. Og i gymnasiet var jeg lidt smålun på et par af de der musikalske unge fyre. Det er jo feje tricks at lære at spille et instrument når man er en fyr - vi tøser kan jo ikke stå for det!

Nå men jeg tænkte bare jeg ville dele to af mine smukke, talentfulde musikalske herre-bekendtskaber.

Den ene er Marco Biede som jeg mødte da jeg gik i 3.G på Herlufsholm skole, da han startede i 1.G. Han er meget dygtig! Og når han sætter sig ved klaveret bliver man jo mildest talt spell-bound. Sidst jeg så ham fik jeg lov til at høre hans piano-cover af Don't You Worry Child af Swedish House Mafia - det er så fint. Så den vil jeg da lige dele med jer.

Den anden er Alexander Flemming - som er et af mine nyere bekendtskaber. Alexander er også foto-kyndig og i den forbindelse har jeg fået kontakt med ham. Så for nylig opdagede han hvor fucking awesome en person jeg er (læs: at jeg også er nørd) og nu vil knægten jo ikke lade mig være! I kid on you! Så jeg vil dele hans smukke video - som både er flot at se på og lækker at lytte på.


God fredag people!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!