torsdag den 12. september 2013

Marcus 2 år!

Det er jo slet ikke til at forstå at min lille guldklump allerede er 2 år gammel. At der er to år siden at jeg mødte ham første gang - det lille væsen med små negle og en lille nuttet næse!

Jeg havde jo fornøjelsen af at have ham og min søster på besøg for nogle uger/måned siden og det var så hyggeligt. Der blev leget, fjollet, grint og "gået" lidt (det var inden han havde fundet modet til at slippe - så der var det med Moster i begge hænder!) .. Jeg håber at få besøg af dem igen men nu er der snart en lillebror som også kommer til at kræve lidt tid jo :) Så det bliver sværere - men ikke umuligt!

Jeg håber på at Skype lidt med ham i aften, men ellers ses vi jo snart igen! Kan jo ikke undvære min lille guldklump/trold!

Og så lidt billedespam fra de sidste to år:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!