søndag den 1. september 2013

Quest bar HEAVEN!!! Review af White Chocolate Raspberry

I onsdags kom den pakke jeg har været allermest spændt på i meget lang tid. Det var nemlig pakken fra Quest Nutrition - som sendte mig en helt kasse fuld af samples af deres berømte og berygtede Quest Bars.
Det er den helt store hype her i Sverige og sikkert også i Danmark. Quest Bars er proteinbarer som indeholder naturlige ingredienser, med mindre kulhydrater og mindre fedt. Og så siger alle at de smager som SLIK eller ihvertfald skide godt. Så man forstår vel at jeg var lidt spændt på at få pakken hjem, eller hur? :)

Jeg har bare smagt White Chocolate Raspberry i onsdags, fordi Louise sagde at jeg SKULLE smage. Og den var jeg ikke forelsket i skal jeg sige. Den smagte jo fint, men ikke af så meget. Jeg tog 2 bidder af den som den er, og prøvede så at give den 30 sek i microovnen, fordi det har jeg læst skulle være rigtig godt. Det hav en lækker cremet konsistens at varme den, men smagen blev ikke meget forbedret. Louise har nu fået den anden som jeg havde fået, i bytte for One Whey Milk chocolate proteinpulver som jeg skal smage i morgen tror jeg!

Jeg er mest spændt på (og gemmer dem derfor lidt):
- Cookie Dough
- Almond Crunch
- Cinnamon Roll
- Peanut Butter Cups - som ikke er en proteinbar med en "slags slik".

Jeg kommer til at skrive lidt anmeldelser af dem løbende efterhånden som jeg smager på dem.De nederste to billeder ser man indholdet sammenlignet med en Dalblads Swebar, den slags proteinbar jeg havde inden..
Kigger man på næringsindholdet er det meget ens egentlig både i kulhydrater, fedt og protein. Quest baren har bare indhold for baren ikke per 100 g. som man er vandt til. Så jeg sammenligner dem per bar.
Men ser man på ingrediens listen så ser man en forskel.. Swedbaren har mange flere tilsatser som man ikke umiddelbart kender, hvor Quest baren er meget mere simpelt opbygget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!