tirsdag den 17. september 2013

Quest Bars smagstest - Chocolate Chip, Brownie, Apple Pie, Strawberry Cheesecake og Peanut Butter Jelly..

Nu har jeg haft mulighed og teste lidt flere smagsvarianter .. Jeg bedømmer dem på en skala fra 1-6..Apple Pie
Smagen var overraskende god - men æblestykkerne i den gjorde den lidt sej at bide i. Som altid testede jeg den først "som den er" og så med 20 sekunder i mikroovnen. De her questbars er bare så meget bedre når de varmes - de bliver bløde og gode..
QQQQQQ

Brownie
Jeg forventede mig smagen af brownie, og blev mildest talt skuffet! Protein-chokolade er bare ikke det samme som RIGTIG chokolade. Denne her havde jeg med til belgien så jeg kunne ikke varme den - men jeg er sikker på den havde været MEGET bedre i mikroovnen.
QQQQQQ

Strawberry Cheesecake
Den var frisk i smagen og man kunne se og smage at der er rigtige jordbærstykker i. Denne varmede jeg dog ikke. Og jeg smagte heller ikke cheesecake-delen så meget. Den var acceptabel men ikke en favorit..!
QQQQQQ

Chocolate Chip Cookie Dough
Den var faktisk RIGTIG god, især når man varmede den. Chokoladestykkerne smagte mere "ægte" end brownie og den var blød og lækker efter 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Den var faktisk min favorit indtil for nylig .. Læs hvorfor nedenfor ..
QQQQQQ

Peanut Butter Jelly
Denne her overraskede mig virkelig - jeg elsker peanut butter, og har de sidste 2-3 måneder været i en craving fase når det kommer til at bage ting med PB. Jeg tog den som en varm snack i fredags inden AW og den var så god. Det søde syltetøj, peanutbuttersmagen og så med små mandelstykker i som gav den crunch! Denne her tror jeg bliver min næste full-box bestilling hvis ikke nogle af de andre jeg har tilbage er bedre. Jeg tør derfor ikke give den 6/6, før jeg er sikker.
QQQQQQ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!