torsdag den 24. oktober 2013

20% på støvler IDAG + 100.000 VIEWS!!!

Jeg fik lige en mail fra Smartgirl om at de har 20% eller mere på alle støvler idag, så har du ikke købt dine vinterstøvler endnu er det TIME TO DO IT!! Hvis du klikker på billeder kommer du direkte til støvleudsalget!


Så klik ind på Smartgirl.dk og få købt dig nogle fede støvler til de her dumme kolde måneder!

Og så en lille glad sidebemærkning - jeg har idag rundet 100.000 views på min blog! Det er jo ret så vildt - det er jo ikke 100.000 unikke besøgende men det er altså 100.000 gange nogen har kommet forbi min blog på de sidste 1½ år.. Bloggen har eksisteret siden 2008 men jeg har kun kørt statistik på den i 1½ år.. :)

CRAZY - jeg overvejer lidt en konkurrence. Måske noget med nogle Victorias Secret body mists - hvis der er interesse for det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!