fredag den 25. oktober 2013

Blackhead killer, really?

Vi har haft det her produkt oppe og vende et par gange på arbejdet fordi der er ret mange på de skønheds-Facebook-grupper vi er i som snakker om det. Produktet hedder "Blackhead killer", og ligesom navnet er ret brutalt skulle produktet også være ret effektivt.

Jeg har ikke selv Blackheads, eller hudorme som det hedder på dansk men jeg har fået min "urene hud" lidt senere end det fleste. Hvor jeg blev skånet i puberteten har jeg nu i 20'erne fået nogle rigtigt mærkelige bumse-udbrud. Og når jeg siger mærkelige så er det location vi snakker om. For nogle måneder siden fik jeg det som man så kærligt omtaler som et "horn" - lige i midten af panden. Jeg prøvede at kalde den en "bindi" for at gøre det lidt finere, men så blev den bare større - lame!
Og så for nogle uger siden fik jeg den hidtil mærkeligste - i øjenkrogen! Jeg var øm der dagen inden, som hvis man har brugt meget stærke hudprodukter på sensitiv hud - og det var så slemt at jeg kommenterede det til mine kollegaer. Og så dagen efter - jep, en gul satan!

Nå men min kollega nævnte så at denne her Blackhead Killer skulle hjælpe på uren hud også, så jeg tror måske jeg skal prøve det. Det er et ret hypet produkt hvis man søger på google eller youtube og der er som altid delte meninger, men det kan man ikke lade sig påvirke af!

Producenten selv skriver:
"Hader du bumser og er du træt af at bruge penge på behandlinger, som ikke virker? Prøv Blackhead Killer, den helt utrolige og naturlige ansigtsmaske fra Amerika som fjerner bumser og uren hud på få minutter - med garanti for resultat."


Tilsyneladende påføres den som en ansigtsmaske, og fordi den er sort så ser det ret skægt ud. Så suger den urenhederne op og så kan man pille masken af efter et par minutter.

Luxstyle.dk sælger 5 stk, for 99,- så det er jo ikke en formue. Desuden har de 90 dages
garanti - hvis den forventede effekt ikke er opnået, så giver de alle pengene tilbage (også kaldet 100 % garanti). Så why not, ligesom?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!