torsdag den 3. oktober 2013

Bladudgivelse: VMAX med Rina Irene

Så er det idag at den udgave af VMAX med mig i udkommer i Danmark. Jeg kommer selv til KBH i weekenden så håber jeg kan få fat i et eksemplar. Billeder er taget i slutningen af juli måned af min kære Janus (www.covermodel.dk) og med den skønne Chry som assistent. Det var lidt grænseoverskridende og stå på et værksted hvor nogle unge mænd prøvede at arbejde, iført bara bikini... Men billederne blev jo skide gode, så det var den små-pinlige episode værd!

Hvad synes I om billederne? Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide!

Og har i kommentarer til videoen? Jeg er jo stadig komplet i chok over at jeg ser sådan ud, men har du en kommentar kan du efterlade den her eller som kommentar direkte på youtube videoen (link:http://youtu.be/LaUDjSDZVQ8)

FULL-SIZE THIS MUZZAFUZZA!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!