søndag den 27. oktober 2013

Fitness julegaveidé: Fitbit Flex


Jeg plejer at sige at den bedst fitness investering jeg har gjort (udover medlemskab i mit gym) er mit pulsur fra Polar. Den holder mig igang, fordi den har sat mål for hver uge og jeg får fine stjerner på skærmen hvis jeg når dem. Men det er kun motiverende når jeg træner - så da jeg faldt over denne her gadget blev jeg rigtig intresseret: Fitbit Flex

Fitbit Flex er ifølge Coolstuff:
"Fitbit Flex, derimod, er som en lillebitte personlig træner du sætter på håndleddet. Der kan den sidde hele dagen og måle hvor mange skridt du tager, hvor langt du går, hvor mange kalorier du forbrænder, antal aktive minutter, antal søvntimer og til og med kvaliteten på disse. Al denne data synkroniseres automatisk med din konto på Fitbit.com eller gratisappen Fitbit på din smartphone, og bliver til smuk, motiverende statistik.
På armbåndet sidder fem små LED-lamper, så du under hele dagen har fuld tjek på hvordan du klarer dig: en lampe representerer 20 % af det dagsmål du selv har sat op. På vej hjem fra jobbet med kun fire lamper tændte? Drop bussen, tag en gåtur hjem og føl endorfinerne suse rundt i kroppen når den femte lampe tændes.
Fitbit Flex er udformet til at kunne anvendes døgnet runt. Du kan f.eks. anvende den som vækkeur; den vibrerer på dit håndled så en eventuel sengepartner ikke vågner. Den er til og med vandtæt så at du kan bade (eller svømme) med den på. Det har aldrig været nemmere at forandre din livsstil end nu!"

Og en lille video også:

Er jeg den eneste som bare synes det lyder som en awesome julegaveidé? Og så i sort er den jo ret så fed - passer både til mænd og kvinder. Måske er det en sød måde at hentyde til din far eller mor at de skal blive lidt mere aktive? Måske har man en ven som bare behøver et lille skub for at komme ud af sofaen?

Jeg er ihvertfald solgt! Den koster 899,- på Coolstuff.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!