fredag den 18. oktober 2013

Fredagshumøret i top

Det er fredag og det er fedt! Jeg fik losset mig selv ud af sengen i morges og fik trænet inden arbejde - altid en god start!
Og højdepunktet: I aften kommer min number one favorite guy i hele verden nemlig på besøg fra Danmark. You guessed it - min brooooor! Han skal tage toget op til mig og er ikke en specielt "offentlig transport" agtig fyr, så det skal blive spændende om han dukker op halv 7 i aften som aftalt :P


Planen er bare at få noget bror-søster tid som er mucho savnet. Efter jeg flyttede til Sverige har vi næsten slet ikke haft noget os-tid. Det bliver altid i forbindelse med noget familie halløj eller sammen med kæreste(r). No offence, jeg elsker Tannana pigen men nogle gange vil man bare gå i søskende mode. Så jeg glæder mig, det er jo tydeligt!

Vi skal spise min gæste-middag i aften: spinat-ravioli med laks, pinjekerner og cherrytomater. Og lidt ostesovs on top. Så bliver det nok bare filmhygge og chill time. I morgen skal vi træne (stod det til mig blev det klokken 7-8 men herren er ikke så morgenfrisk som sin søster så vi snakker nok nærmere 9-10). Bagefter ville jeg tage ud og spise noget frokost og så afsted mod ELGENE! Mads har aldrig set elge så vi kører til min favorit elg-park hvor man kan komme helt tæt på og fodre dem. Resten af weekenden er ret åben - måske træne søndag også.

Og så skal vi prøvesmage den svenske jule-kolsyre-drik Julmust og deres smagsatte vand Loka i en ny Pepperkaka version :/ Måske laver vi en video ud af det .. hvis Mulle gider være med!

Hvad skal I lave i weekenden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!