tirsdag den 29. oktober 2013

Have you met THE TANGLE TEEZER?

Jeg har nu i ca 7 månader brugt en ny og smart hårbørste. Man tænker vel at en hårbørste er en hårbørste, men det er ikke helt så enkelt. Med en almindelig hårbørste risikerer man at knække hårstråene hvis man børster håret når det er vådt. Men har man crazy hår efter vask som mig så kan det altså behøves at redde det igennem når det er vådt.

Og der kommer min nye fancy børste ind i billeder: The Tangle Teezer. Det er i korte træk en hårbørste uden håndtag, bestående af korte og lange "tænder" i plastik. Den er specielt designet til at redde uglet hår ud på en let og skånsom måde - og bruges især af frisører. Da vi fik den på lager her hvor jeg arbejder i marts måned gik der ikke længe før jeg købte en, og i lilla såklart. Min svigerinde købte så en af os i sort et par uger efter efter jeg havde skamrost den.

Advarsel - not wearing make-up! :p
En anden bonus er at jeg har hørt at de her tænder som Tangle Teezeren har masserer og stimulerer hovedbunden så du også skulle øge væksten - så måske får man også hurtigere langt hår?

Eftersom vores webshop ikke er åbnet i Danmark, vil jeg sende et link til Nelly.com som også forhandler dem. Det kunne jo være en julegaveidé? Køb din Tangle Teezer her!

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!