mandag den 28. oktober 2013

Party uartig med de norske babes!

Det lyder mere vildt end det var med den titel! Men i lørdags var jeg i byen med min veninde Charlotte som havde besøg fra Norge af hendes to søstre. Vi startede med en lille førfest hos hende, så var det videre til en af mine bekendte Dino som også havde noget fest. Jeg mødte en masse nye mennesker - som jeg knap nok husker. Note to self: ½ liter vodka på 1 time er en dum idé..

Derefter var det videre til Grace og danse-danse. Der mødte jeg nogle af Mathias' venner og dansede lidt med dem. Også to af mine midsommer-venner: Malex og Åke! :) Åh herregud det er utroligt at jeg fandt og endte i den rigtige seng den aften!
Og så lidt billeder - det ved jeg i vil se:

Og på instagram dukkede det her billede op søndag eftermiddag: HAHA!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!