lørdag den 26. oktober 2013

Rinas tips til forsikringsjunglen

En af mine veninder skrev til mig på Facebook den anden dag og spurgte mig til råds omkring forsikring. Jeg ved ikke om jeg udstråler "styr på det" eller om det er fordi jeg er lidt ældre end hende og hun tænker at ældre = klogere, men jeg vil da altid hjælpe! Hun er sådan en pige som samler på dyre tasker og andre accessories, og der er det jo ret vigtigt at man har et forsikringsfirma som dækker de her dyre ting også.Forsikringer generelt er jo lidt en love-hate ting. Selvfølgelig skal man have forsikringer, men når der ikke sker noget betaler man jo til ingenting. Men de lever jo på "better safe than sorry" konceptet, og når ulykken sker er man virkelig glad for at man har forsikring på sine dyre ejendele!

Så mit råd er at sørge for at man har følgende 3 forsikringer:
- Ulykkesforsikring (nogle har forsikring via arbejdet som gælder for ulykker som sker på arbejdspladsen, men meget kan ske i fritiden så jeg vil klart anbefale det!)
- Indboforsikring (sørg for at dit indbo-beløb er helt up to date, og se gerne efter indboforsikringer som også har rejseforsikring eller andre bonusforsikringer i)
- Bilforsikring (kasko er jo obligatorisk, men er din bil nyere end 5-6 år så kan det også svare sig at tage en helforsikring synes jeg.)

Og hvilken skal man så vælge? Jo ser du, der findes jo råd til næsten alt på nettet, og der findes en smart lille site som hedder Findforsikring.dk som er vores redningsmand her. Klik ind på www.Findforsikring.dk og indhent gratis forsikringstilbud fra 3 forsikringsselskaber. Når forsikringsselskaberne modtager dine oplysninger, vil de hjælpe dig med at finde den rette dækning til dig og ikke nok med det - forsikringsselskaberne konkurrerer med andre selskaber om at få dig som kunde, og det kan betale sig… for dig! :) Easy-peasy-japeneesy! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!