mandag den 14. oktober 2013

Wallsticker inspiration

Jeg har længe gået med tanken om at jeg gerne vil have nogle wallstickers op hjemme hos mig. Jeg synes man kan få en masse fine motiver, og så kan man få noget action på væggen "midlertidigt"..

Jeg faldt så over denne her hjemmeside, hvor man kan købe wallsticker materiale i metermål. Det er jo ret smart hvis det motiv man gerne vil have ikke allerede er lavet, eller man måske vil bruge det som baggrund for nogle billeder på væggen.
Du ser udvalget af metervare farver her.


Hjemmesiden hedder Foliekniven.dk og har en masse andet sjovt "klistergrej" f.eks har de materiale så man kan få navn eller logo på sin butiksfacade hvis man har sådan en. De har også nogle metervare i spejl-look, som jeg leger lidt med tanken om. Har længe ledt efter en måde at skrive ordene "kærlighed" og "kärlek" på min væg. Jeg tror denne her hjemmeside kommer til at hjælpe mig på vej.. Havde været fedt med spejl-bogstaver, også fordi at sætter man spejle op så virker et rum ofte større.. Og min stue er ikke den største.

 De har også det her tavle-folie - som man altså kan skrive på med kridt. Så kan man f.eks i køkkenet lave en hel væg om til tavle uden at skulle male den! Har man skråvægge som på billedet, eller et andet lille stykke væg giver det en federe effekt. En helt sort væg er jo ikke altid lige fedt! Ellers kan man måske beklæde en af køkkenlågerne med tavle-folien. Ja hvorfor ikke køleskabet når man nu er igang?

Det her "verdenskort" har min mor derhjemme. Eftersom jeg har været i så mange lande havde jeg nok gjort et eller andet med det: sat flag eller en lille markør i alle de lande jeg har været i. Men det er et godt eksempel på hvad man kan bruge wallstickers til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!