mandag den 14. oktober 2013

Weekend i Danmark

I denne weekend var jeg "hjemme" på besøg i Danmark. Jeg tog hjem allerede torsdag aften og der var uheldigvis en ulykke mellem Lund og Malmø som forsinkede mig en time pga. busserne de bestilte jo ikke kom så hurtigt. Var først i Næstved kl 22:15 - trææææt.. Mor og jeg sad og snakkede til midnat - vi kan jo ikke lade være!

Fredag vågnede jeg ved 8-tiden, vi gik en tur med Twister og så var det op til tandlægen i Næstved. Min mors barndomsveninde arbejder der hvor vi har tandlæge så det blev lige en hyggelig sludder også. Hvad kan jeg sige - nul huller :D Og selvom jeg ikke har dansk sygesikring mere så blev det bare 250 kr for undersøgelse + tandrensning. Det kan selv ikke svenskerne gøre billigere - det står til omkring 750 svenske kroner heroppe. Det er sygt!
Efter tandlægen spiste vi frokost på Vivaldi og kørte ud i centeret for at kigge lidt. Og teste den nye Starbucks som er åbnet i Næstved Storcenter. En chailatte og cheesecake til deling med mor - det var jo perfekt! Jeg fandt også mine efterlængtede biker-støvler som var varme nok til vinter i Sverige + en isolerende uldsål for lige det der ekstra! Mor købte også et sne-leopard sæt til mig med hue og handsker som jeg har sukket efter i flere uger.


Vi tog et sving forbi Kvickly så jeg kunne få købt nogle Loved By CSM strømpebukser. Jeg er blevet en rigtig nederdel-og-kjole-pige i år så jeg ville have nogle fine/anderledes/ikke så dyre strømpebukser! Jeg er lidt uforstående overfor at hun, som er så spinkel selv, laver strømpebukser som kun findes i str. 38-44. Jeg er selv en 34/36 så det skal blive spændende at se om de er for lange eller for løse.. :/ Her er de 3 modeller jeg faldt for:


Lørdag vågnede jeg igen ved 8, og så gik vi en tur med Twister inden vi kørte ind og hentede Mads i KBH NV inden vi tog til Field's. Her fik vi hilst på Tannana som arbejder derude, og søs, Martin og Marcus kom ud og hilste på os. Mettesøs er så fin gravid, det er så smukt! Vi hentede Tanna efter arbejde og kørte hjem til Mads og hængte ud et par timer inden vi skulle til Scarpetta på Nørrebro og spise. Mads skulle jo fejres - han fyldte nemlig 23 i tirsdags ♥ Så det var en 5-retters menu han havde bestemt sig for - det var heldigvis små retter men rigtig gode ting allesammen. Jeg var mest skeptisk omkring græskarsuppen men den var VILDT god jo!

Søndag var bare afslapning. Vi vågnede, gik tur med Twister og så kom Lone og Jens ind forbi. Jeg savner dem rigtig meget og det er dejligt at man lige kan snakke bare en halv time når jeg er hjemme. Senere kom Julie og Line ned også og det endte også med de kørte mig til Køge da jeg skulle med S-toget ind til KBH. På hovedbanen købte jeg et boligblad som jeg skal hygge med en aften i løbet af ugen.. Så var det ellers bare 2½ times togtur mod Alvesta med den seneste sæson af Pretty Little Liars ♥ Jeg er jo afhængig af den serie! Kun 12 afsnit tilbage! Da jeg kom hjem spiste jeg havregrød med kanel og kokos til aftensmad, og gik i seng klokken 21. Jeg ville ha trænet i morges men NEJ dynen var tungere. Så det bliver en skov-gåtur i eftermiddag i stedet.