mandag den 21. oktober 2013

Weekend med min bror

I weekenden havde jeg jo min søde bror på besøg. Vi fik trænet  lørdag morgen og av min krop i søndags. Han er rigtig dygtig og lærte mig en masse på de to timer så nu føler jeg mig rigtig motiveret igen. Jeg var ju kommet op på 27 kg i squat men min form var helt forkert, så nu er jeg sat på at lave box-squats, og komme helt ned til 20 cm over jorden med røven. Og det kunne jeg ikke med mine 27 kg, eller jo - at komme ned var ikke noget problem men så sad jeg der på kassen og kunne ikke komme op! :P Så jeg startede med en 6 kg kettlebell og skal til at arbejde mig op igen.

Bagefter kørte vi til min favorit elgpark i Hamneda hvor man for 60 kr per person kan komme ind og fodre elgene! Så man kan komme helt tæt på og endda klappe dem! Det synes jeg er en meget federe oplevelse end at betale 80 for at køre rundt i sin bil i en park hvor man MÅSKE ser dem lidt på afstand.Om aftenen spiste vi på Stars and Stripes i Växjö som er en sportsbar. Så vi fik set Vancouver vs Pitsburg - lidt hockey er altid godt til maden!

Søndag var en chilldag, især fordi det var dumt regnvejr! Så Mads fik repareret min eksterne harddisk som min eks ødelagde. Så nu virker den igen - HURRA! Mads tog hjem allerede klokken 14:30 så resten af dagen kunne jeg more med min blog-statistik som var THROUGH THE ROOF fordi jeg var side 9 pige i Ekstrabladet og fik nævnt min blog i interviewet. Så på en dag fik jeg det samme antal sideviews som jeg får på en måned *GANGET MED 6*! Det var helt ekstremt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!