onsdag den 20. november 2013

Are.. you... serious?!

Igår var der ENDNU en ven der røg af listen på Facebook! Jeg har i forvejen meget få venner på Facebook fordi jeg, da jeg slettede min gamle profil og oprettede ny, prøver konceptet: "Bare folk som jeg faktisk kan li' og som jeg har en grund til at have kontakt med" på min venneliste. Og ved du hvad - wupti - der gik vi fra 800+ venner til under 200. En slags venne-diæt, meget sundt!  Ha!

Nå men igår - det er sket før af samme grund, men jeg tolererer ikke folk som er dumme! Jo selvfølgelig kan man have en off-dag, eller være generelt semi-smart men med en sød personlighed - men når folk gør direkte DUMME ting så gider jeg ikke spilde min tid på dem. Tidligere har jeg måtte sortere en masse dumskaller fra som "søger billig tatovør - må gerne være hjemmetatovør"... Are .. you.. serious? Noget som PERMANENT skal sidde på din krop, på din HUD, må gerne være "hjemmelavet"...? Jeg ved at pris og kvalitet hænger sammen og ja der er sikkert "gode hjemmetatovører" men helt ærlig. Det skal sidde på din krop resten af livet - vil du virkelig tage chancen og spare penge der? Hvor meget vil man så virkelig have den tatovering?

Anyway, igår var det lidt samme dur: Jeg har fundet et godt og billigt tilbud på bryster, så jeg skal have det lavet der .. Igen: Are.. you... serious? Skulle nogen som er knalddygtig til at lave bryster pludselig tænke: Jeg tror sgu jeg laver et tilbud på min ydelse - ser om jeg kan få lidt flere kunder i kassen? Nej - de kiruger som er dygtige ved at de kan tillade sig at tage den pris det koster. Bryster til under 25.000 kr? Well good luck with your halv-orange-shaped boobies, babe! Jeg gav omkring 35.000 kr og jeg fik the boob king. Jeg gjorde min research inden, så på andres resultater, blev enig med mig selv om jeg ville have et grimt ar under brystet eller det ar jeg har nu som INGEN nogensinde har kommenteret! Og så fik jeg også precis hvad jeg vil have - med de penge jeg sparade op over 1 år, fordi MAN TAR IKKE LÅN FOR BRYSTER - er I hjernedøde derude? Bryster for enhver pris? Åh jeg skælver bare ved tanken. Hvis man VIRKELIG vil have dem kan man godt spare pengene op selv, og samtidig giver den tid man sparer dig tid til at tænke dit valg ordenligt igennem!


Og jeg ved at nu træder jeg nogle over tæerne, og det er vel også meningen at det her indlæg skal sætte nogle tanker igang hos dig der overvejer indgrebet! Denne her tøs som røg igår havde i forvejen en masse grimme tatoveringer så jeg burde vel ha set det komme. Men så synker hun også lavt når jeg fortæller hende min holdning: "Ingen gider betale de penge du gjorde for bryster. Har set andres som var meget billigere end dine og er 10 gange flottere" .. Really? Og har de så også livstidsgaranti på det resultat, så om 4 år når de falder sammen eller får kapseldannelse så får det hjælp? Nå nej - man får hvad man betaler for, knoldsparker.

^er jeg en sur pige? Haha, nej jeg er en take-no-crap-kinda-lady!

Men hvad synes du? Skriv en kommentar - let me know!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!