torsdag den 28. november 2013

Første nat med min Fitbit Flex

De af jer som følger mig på Instagram så ved I allerede at jeg igår modtog en surprise gave fra DBH Lifestyle.. Jeg var lidt skeptisk fordi pakken var ikke tung eller noget men da jeg åbnede den fandt jeg en sovemaske, en masse små dunfjer og EN FITBIT FLEX. Jeg skrev et indlæg om den d. 27. oktober da jeg først opdagede den på www.coolstuff.dk og det må de ha set. Jeg blev sååå glad - jeg stod bare og måbede!
Pakke fra ukendt modtager = en awesome sponsorgave fra DBH Lifestyle. En Fitbit Flex - som jeg ønskede mig i julegave! Humøret gik fra -1 til 10! #icantbelieveit #bloggerlife Tak #DBHLIFESTYLE

Jeg pakkede den ud og satte den til opladning via computeren med det samme! Der står at man kan tage den i brug når den lyser 3 prikker, men ville gøre det ordentligt så ventede helt til klokken 20 da den havde fået alle 5 lysende prikker. Jeg fik den synkroniseret med min mobil (Samsung Galaxy S3, android FTW), og havde den så på den sidste time inden jeg gik i seng klokken 21 (eller lagde mig i sengen og så et afsnit af 30 Rock). Og så satte jeg også alarm på uret, som så gør at min Fitbit Flex vibrerer når det er tid til at stå op..

Jeg sov ret så uroligt i nat - vågnede flere gange husker jeg. Så jeg var spændt på at se hvad Fitbit'en havde registreret i morges. For det første - daaaaaamn hvor er det bare mere behageligt at blive vækket af vibration på håndledet end en irriterende alarm på mobilen! Jeg er fan! Og så var det skægt at se oversigten over min første nat med Fitbit'en:

Jeg tror at jeg kommer til at blive ret afhængig af denne her lille gadget. Og har allerede kigget på at købe andre farver armbånd til den - en sort og måske en pink :)

Så hvis du også synes det her lyder spændende så vil jeg bare tipse om at den altså kan købes på www.coolstuff.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!