mandag den 11. november 2013

Huseby Julemarked


I søndags var jeg med min fine veninde Charlotte på Huseby Julemarked. De påstår at være Nordens største julemarked, og det var også rigtig fint. Vi kom derud omkring klokken 15, da det stadig var lyst og gik rundt og så de fine boder med håndværk, madvarer og andre gode ting. Da solen begyndte at gå ned blev der tændt lys og sterinlys og det hele blev så meget mere juleagtigt. Det kombineret med duften af gran og brændte mandler - jeg tror jeg kommer til at finde julehumøret i år!Der var det sjoveste kor jeg nogensinde har set - en kæmpe kasse med huller i toppen, og så kunne man ringe på en klokke og ønske en julesang og så poppede der hoveder ud af kassen og sang. Altså rigtig menneskehoveder! Og de var så søde og karismatiske - måtte lige filme dem til Instagram! :)

Vi gik en runde mere fordi man skulle jo have noget med hjem. Men det eneste vi købte var donuts ♥ mums! Jeg valgte en med hvid chokolade på, og det var jo godt! Jeg er måske hoppet lidt af fitness-bølgen her når julen nærmer sig. Der er jo alligevel nogle måneder til man skal stille op i bikini, og jeg kan ikke sige nej til alle julens goder! :)


Åh hvor jeg glæder mig til den 1. december hvor jeg må pynte op til jul!! Jeg kommer nok til at have tømmermænd (julefrokost dagen inden) og kommer nok til at ligge meget træt på en vis herres sofa hele dagen .. Men jeg glæder mig så i stedet til den 2. december :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!