torsdag den 14. november 2013

Juleshopping weekend, coming up!

Jeg går og glæder mig mere end jeg plejer til at det skal blive weekend, fordi jeg har noget awesome planlagt. Jeg skal nemlig mødes med min mor i Købehavn og så have en hel weekend med hende med shopping og hotelhygge. Jeg glæder mig rigtig meget!!


Jeg går tidligere fra arbejde fredag så jeg kan være i København på et sobert tidspunkt. Så er det indcheckning på hotellet ved rådhuspladsen og så ud til min kære brormand i Nordvest.. Han skal lave aftensmad til os nemlig.. Lørdag og søndag er det bare Strøget, Illum og Magasin som gælder. Og så skal jeg ind og hilse på min veninde Chry på hendes arbejde, og støtte min bedsteven Emils firma: Palæo. Så frokost lørdag bliver stenalderkost!
Og så fik jeg et mail om at Tivoli åbner fredag - så der er også jul i Tivoli, for lige at toppe det af. Ved ikke om mor vil med derind, men jeg eeeeelsker Tivoli, så jeg håber det!


TAGGA TAGGA, som de siger i Sverige! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!