tirsdag den 19. november 2013

Juleweekend i KBH med moar

I weekenden var jeg i København med moar. Det var såååå god en weekend, helt perfekt og som jeg havde håbet!

Fredag ankom jeg på hovedbanen klokken 17 og mødtes med mor. Så rullede vi vores trolley-tasker henover rådhuspladsen til vores hotel Kong Frederik. Jeg havde sørget for at vi havde fået et "mere stille værelse" nu hvor det ligger så centralt vil man gerne kunne sove om natten jo. Vi checkede in, efter 10 andre svenskere (haha, get it?) og fik vores værelse udleveret. Så tog vi en taxi ud til Mads hvor han havde inviteret på middag. Det var super godt og super hyggeligt - og så fik vi også sofahygget med Vild med Dans. Ved 23:30 tiden kørte Mads os tilbage til hotellet og så gik vi ret hurtigt kold!Lørdag morgen vågnede jeg inden mor ved ottetiden så der var tid til et bad og krigsmaling inden morgenmaden. Buffeten på hotellet var ret god (læs: der var pandekager med Nutella!) og vi fik ladt godt op på kulhydrater inden weekendens første shoppedag. Klokken 10 begav vi os ud på Strøget som nogle af de eneste, og fik kigget i masser af butikker. Jeg købte 2 varme trøjer/kjoler i Zara og 2 undertøjssæt i Change (det eneste sted som har min mærkelige BH størrelse!). Så var vi et smut i Illum og så spiste vi frokost på en cafë i Borgergade tror jeg. Efterfølgende gik vi i Magasin hvor Chry mødtes med os. Vi gik i kælderen og tog en juice/vand for at snakke lidt.. Bagefter fulgte vi Chry ned mod hendes tog på Nørreport, og vi vendte snuden tilbage til hotellet.Ved 17:30 tiden gik vi over i TIVOLI - jeg eeeelsker Tivoli, og når det er Jul i Tivoli er det den allermest magiske tid der findes! Vi havde tænkt os at spise på Madklubben men da vi gik forbi Påfuglen spottede mor at de havde Flæskesteg. Øj det var svært at sige nej til, og heldigvis var det til at få bord derinde. Der var pyntet op til jul overalt og vores tjener var meeeget skæg. Mor bestilte flæskesteg og jeg tog andebryst - med det obligatoriske: hvide og brune kartofler, agurksalat, rådkål, og brun sovs.. Jeg fik desuden varme svesker og et æble (!?), som tjeneren også kommenterede at jeg ikke spiste op :p Det var såååå godt - anden var lyserød i midten, supermør og fuld af smag! Vi drak Skovlyst julebryg til maden - perfekt! Og så kunne vi ikke dy os - ris a la mande til dessert blev det også!


Vi gik en tur rundt i haven, fine lys overalt, juletræer, duften af jul, nisser - alt det der hører til! Vi oplvede også en vand-lys-musik koncert som var så anderledes og flot. Mor sagde også at det var synd vi ikke fik det mere af den, hun mente det var Svanesøen de spillede.

Søndag tog vi en tur ned af Strøget igen og fik kigget på/købt de sidste ting ind. Jeg fandt et par lækre jeans i Topshop (en af mine mål med weekenden var at finde et par jeans, så hurra!) og en nissehue i Søstrene Grene så jeg kan ligne en komplet idiot hele december på arbejdet (lol!). Og så stoppede vi i Havana Shoes og jeg fandt endelig et par PÆNE wedge-sneakers i sort.. Jeg tror jeg må vise billeder af alle mine køb i et separat indlæg :) Hvis det har interesse? :p
På Hovedbanen mødte jeg en gammel klassekammerat Denys. Skægt at støde på ham! Klokken 17:52 tog jeg toget mod Malmø, og så klokken 19:04 toget videre fra Malmø mod Alvesta hvor jeg landede 21:29 .. Hurtigtog min bare røv! Nå men direkte i seng og sooooove!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!