tirsdag den 26. november 2013

Konkurrence: Bodylab Protein HEAVEN!

For et par dage siden dukkede der en spændende pakke op fra www.bodylab.dk .. De søde mennesker havde sendt mig nogle lækre ting til min træning, og det var så lækkert at jeg var nødt til at dele det med jer.

Jeg modtog 2 x 1 kg proteinpulver. Den ene var Crispy Cookie og den anden var Caribbean Choco. Begge to lyder aaaalt for lækre så jeg glæder mig til at teste det i aften efter Sh'bam træning med Charlotte!De sendte også en ny vandflaske til mig - den jeg har brugt indtil nu er fra Continental Dæk og er knap så hot. Denne her er så stilren og fin og hvid/blå. Og så fik jeg også en pink shaker, hvor man kan have sit pulver og tilskud i beholderen under! Hammersmart!

Og nu til det sjove: KONKURRENCEN!
Bodylab har nemlig gået med til at afholde en konkurrence sammen med mig - hvor en særlig heldig person kan vinde:
1 kg BODYLAB proteinpulver i valgfri smag
1 shaker, sort eller pink

Og hvad skal man så gøre for at vinde? Det er enkelt.
1. Hvis du ikke allerede gør det, like min Facebook side,
2. Find konkurrencebilledet som du så skal dele og kommentere.
3. Like Bodylabs facebook side.

Konkurrencen slutter onsdag den 4 december 2013 - og vinderen annonceres på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!