tirsdag den 12. november 2013

OOTD: Goldie lookin' chain

Jeg var sååååå træt i morges, og blev fandme i sengen indtil klokken 7 (plejer at stå op 6:35). Og da jeg endelig kom ud af sengen var jeg helt idéforladt når det kom til outfits. Nogle gange savner jeg helt Herlufsholm, og at man bare skulle vælge grå eller blå bukser til uniformsskjorten. Herregud!

Nå men det startede med at jeg tænkte nederdel, og så tænkte jeg mave-bluse. Men det er for koldt, så en top under. Det blev jo meget godt. Nå men der mangler noget - noget bling måske! Ja - guld! Så jeg fandt min gamle oversize H&M ring med blomster og min nye oversize Chanti ring med en rose. Og så store gangsta-hoop øreringe. Og så fandt jeg min fængselsfugl-ekskærestes "guld" chain. Så var det oplagt med mine hvid/guld Reeboks, am I right? Så jeg kalder looket "Goldie lookin' chain" :D
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!