mandag den 4. november 2013

VIND Victoria's Secret Body Mist parfumer!!

Så blev det vidst tid til en lille konkurrence! Og jeg synes det skal være noget til alle the lovely ladies out there. Og hvis der er noget de fleste tøser kan li' er det Victorias Secret og farverne pink og lilla. Derfor håber jeg at præmien falder jer i smag


Præmien er altså de her Victoria's Secret Body Mist parfumer på 250 ml.

Sultry Nights - White amber & acai blossom. Hvide ravnoter blandet med blomster fra acai palmer.
Pretty in Pink - Raspberry & peony. Sød hindbær blandet med den velduftende blomst pæon.


Og så til konkurrencereglerne!

1. På Facebook, "synes godt om" Rina Irene (Fan Page).
2. Like og del indlægget som handler om konkurrencen.
3. Kommenter indlægget med den duft du helst vil vinde!

Jeg har tænkt mig at hvis jeg får mellem 0 og 100 nye likes på min Facebook side så udtrækkes 1 stk. vinder som må vælge mellem de to Body Mists. Men får jeg over 100 nye likes på siden så udtrækkes 2 stk vindere - og det giver jo alle som deltager dobbelt chance for at vinde. Så jo mere du deler jo større er din chance for at vinde.

Konkurrencen slutter søndag den 17. november! Vinderne kontaktes via Facebook.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!