fredag den 1. november 2013

Webshop tip: 2Skin

Jeg faldt lige over denne her side i min søgen efter julegaver - og tænkte jeg ville dele den med jer. Det er jo måske ikke kun mig der allerede nu har jul på hjernen? :)

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker farverigt tøj, og når det kommer til træningstøj er det ikke anderledes. Jeg synes at når man har noget tøj på som har en flot farve så giver det noget energi når man ser et glimt af sit spejlbillede på gymmet. Især det tøj som bruges i forbindelse med Zumba plejer at have vilde farver! Personligt træner jeg i sorte tights (lange eller shorts) men min trænings BH og trænings-top er altid lidt mere farverig. Men når hvor jeg har set det tøj de har på 2skin overvejer jeg at sætte kulør på træningen!!

http://2skin.dk/

Når jeg ser billeder overfor får jeg helt lyst til at gå til dans. Jeg har gået til ballet som barn og lidt Zumba, men allerhelst ville jeg gerne gå til hiphop/street dance. Men jeg er ikke rigtig modig nok til at begynde i min alder.

2Skin er en relativt ny webshop som jeg forstår det, og de sælger unikt fitness tøj, zumba tøj, danse tøj og sportstøj til kvinder.
http://2skin.dk/eshop/lange-bukser/573-madox-black-s

Jeg er lidt hooked på at købe mig sådan et par bukser her. De er jo både gode til træning og til hverdag. Jeg kan godt li' at de er stramme i benene men lidt løsere ved rumpetten - lidt ´la et par haremsbukser men fordi de er lavet i viscose + lycra så er det nok lidt mere hurtigttørrende og egnet til sport. Ja, eller som mig - der spilder vand ned af mig selv når jeg går på løbebåndet! Torsk! Buskerne koster 449,- og findes i både grå og sort. Se mere om dem her.

Hjemmesiden hedder http://2Skin.dk ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!