onsdag den 27. november 2013

Webshop tip: EspritJeg tror ikke der er nogen som ikke kender Esprit - hvis man ikke selv ejer noget i det tøjmærke så kender man nok nogen der gør. Min søster havde en periode (ved faktisk ikke om hun stadig har det) hvor Esprit var en af hendes favoritmærket. Også min mor ejer en del derfra. Og jeg gør faktisk også - det er et godt kvalitetsmærke med mange lækre styles! Og man kan finde noget der passer til alle - og vide at det ikke går i stykker efter et par vaske i maskinen!

Og nu hvor jeg bor i en by uden en Esprit butik synes jeg at det er fedt med en Esprit webshop: www.esprit.dk .. Og eftersom jeg kender et par julegavemodtagere som havde elsket en gave derfra, måtte jeg lige ind forbi siden idag.
Og så har de på hjemmesiden denne her smarte gave-tips link:

Så er det opdelt i ham, hende og kids med nogle af deres bestseller items. Det er jo rigtig dejligt med en hjælpende hånd hvis man er lidt usikker.

Men for mig er det nok mere deres HOME afdeling som lokker. Jeg er en sucker for indretningsdetaljer og nips, og siger altid jeg ikke skal købe mere af det men .. Det sker alligevel.
Se det her fine inspirationsbillede fra hjemmesiden:

http://www.esprit.dk/damer/hjemme/stue/deko


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!