tirsdag den 10. december 2013

28 timers weekend

Jeg skulle ha' taget et tog fredag klokken 16:30 men det var selfølgelig aflyst på grund af Bodil (eller Sven som stormen hed heroppe). Så jeg ringede til forskellige kundeservice-afdelinger som ikke kunne sige hvornår togtrafikken var tilbage på normal køreplan. Jeg endte med at droppe at tage afsted fredag helt, og tog i stedet ind til "ham der".

Lørdag stod jeg tidligt op fordi jeg ville med første tog klokken 8:30 - som OGSÅ var aflyst. Men klokken 10:30 skulle der gå et tog sagde de, så jeg troppede glad op, og blev mødt af 1 times forsening hvor jeg stod og frøs på stationen. Men så kom toget og ved 15-tiden var jeg i Næstved, og tog med mor ud og købe lille baby-gaver til lille Mathias. Vi spiste så running sushi om aftenen og slappede af til håndbold på sofaen. Søndag var vi ude og gå med Twister, og efter mit bad var kusinerne der. Hyggeligt! Mor havde købt sådan nogle fine lyserøde håndklæde-turbaner. Det måtte jeg lige teste.
Vi kørte så mod Vallensbæk og var derinde ved 14-tiden..  Det var sååå hyggeligt - æbleskiver, småkager og bare råhygge. Jeg fik holdt lille Mathias og leget rigtig meget med Marcus - som for første gang kaldte mig Moster. Indtil nu har han kaldt mig "den der". Så skønt - mit hjerte smelter helt.

Og så billeder ..Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!