tirsdag den 31. december 2013

Året 2013

Årets 2013 har givet mig en utroligt fed sommer med mange sjove og fede oplevelser. Året gav mig også to heartbreaks, hvilket efter Rina-standard er lavt så det er ikke så slemt. Året har givet mig en masse styrke og selvstændighed fordi jeg stod på egne ben 350 km væk fra og i et andet land end min familie.

Så jeg forlader året 2013 mere stærk og mere klog end jeg var i 2012, så det må vel kaldes en succes.
Tak til alle som læsere med og følger mit lille liv. Kunne jeg ønske mig noget var det bare at i kom med flere kommentarer. Det er altid hyggeligt med holdninger og meninger.

Og så en lille video som opsummerer året 2013, med de nyeste billeder først og de ældste sidst til årets temasang Wake Me Up by Avicii.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!