mandag den 16. december 2013

En sjov arbejdsweekend?

Er det overhoved muligt - en sjov arbejdsweekend? Ja med det rette selskab er det. Fredag var uden planer - så jeg fik set lidt Netflix.

Lørdag ringede vækkeuret (eller vibrerede mit Fitbit Flex) klokken 8, hvor jeg stod op og gjorde mig klar til mit photoshoot hos Daniel Johansson klokken 10. Jeg kom ikke rigtig frem til tiden, men jeg huskede alt og var færdigsminket og -stylet. Vi skulle skyde i dagslys i stedet for studielys så det foregik ude ved vinduerne.. Det var hyggeligt og sjovt.
Til sidst havde jeg et foto-ønske som jeg ville have opfyldt - "Xmas-selfies" .. Jeg havde en idé om nogle billeder, tager lidt "candid" (som om jeg ikke vidste der var fotograf på), af mig i julefrokost outfit der tager selfies ved spejlet med mit overdrevne jule-mobilcover! Og det blev en success! Det skal lige siges at julecoveret har jeg selv lavet - jeg kunne ikke finde et som var julet nok så jeg lavede mit eget :D Stolt tøs..Og mit julecover:

Bagefter kørte jeg til arbejdet og fik to timer klaret der, inden Lisa og jeg skulle juleshoppe lidt. Vi synes vi fortjente god mad så en middag på Stars blev det også lige til. En vis herre krævede mit selskab så efter jeg havde kørt Lisa hjem måtte jeg videre.

Søndag måtte jeg ikke sove længe heller, men hentede først Charlotte ved 9:30 tiden for også lige at arbejde 2-3 timer mere. Så var det også bare ud og handle ind og så hjem og slappe af på sofaen med min nyindkøbte ansigtsmaske.. Så det føles slet ikke som at jeg har haft weekend. Men nu er der også kun 5 dage til jeg skal til Danmark og jeg glæææder mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!