fredag den 6. december 2013

I mandags blev han født...

Hvem undrer man nok? Hvem blev født i mandags - men det gjorde min søsters søn! Så nu er jeg moster til to - og pavestolt!!

Jeg lå syg hjemme mandag så jeg fik ikke blogget om det på selve dagen, men nu kommer mine tanker - lidt forsenede..

Min søsters ældste, Marcus blev født i september 2011 og det var kærlighed ved første blik, da jeg mødte ham 1 dag gammel på sygehuset. Med den lille skal jeg dog vente til han er 6 dage gammel, og det er jeg lidt ked af. Men afstanden og en respekt for min søsters enetid med ham gør at det bliver sådan! :)
På billederne er han sååååå smuk - jeg kan ikke sige at han er smukkere end Marcus, men de er jo søskende så det må blive uafgjort på den front. Og så skal den lille guldklump hedde et navn som jeg har lidt blandede følelser for: Mathias. Mathias er jo for mig min eks-kæreste og grunden til at jeg bor i Sverige nu. Men han er også en god fyr og jeg skal undlade at tænke på de negative ting ved hans person, og dermed ikke forbinde DET med navnet.. Mette spurgte mig i oktober om jeg var okay med tanken fordi de gik og overvejede navnet. Og det er jeg jo - og det var sødt af hende at overhoved spørge mig, det havde hun jo ikke behøvet! Så min nye kærlighed hedder altså Mathias, og kommer med garanti at være i mit liv meget længere end den gamle :)

Og så skal I da lige se et billede af vidunderbarnet som min søster har taget (LÅVE!)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!