lørdag den 21. december 2013

Kørekorts jubilæum!!

Idag er det precis 8 år siden jeg fik kørekort! Det er da ret vildt! Især fordi jeg 7-9-13 aldrig har været i en bilulykke. Jeg har dog oplevet noget så spændende som at få en campingvogn bakket op på motorhjelmen af min Carlo (min første bil).. Magen til uopmærksom campist fra Køge skal man lede længe efter - jeg så tossen i øjnene i hans sidespejl under hele manøvren :D

Min første bil var en rød Citroën ZX fra 1994, med en 1,4 motor. Det var en desperado-last-minute-køb fordi jeg snart skulle have mit kørekort. Ingen airbags, ingen servostyring - bare "rå køreglæde".. :) Men jeg elskede min lille Carlo..
Ja det er mig i hvidt, og Carlo ses i højre side.

Min anden bil købte jeg i 2008 da jeg var kærester med VW-enthustiasten Lasse. Det er hans skyld at jeg så sindsygt bil-interesseret og at jeg har den store kærlighed til Das Auto. Så det var en lille sort VW Lupo fra 1999 også med en 1,4 motor. Den havde jeg mange gode år med, og er nok den jeg ser som "min første kærlighed", min lille Lupoghini..
Min Lupoghini. Foto: Kenneth Olsen (PhotoK)

Så i år 2013, da jeg nu endelig var bosat i "land of the cheaper cars" besluttede jeg mig for at købe en fabriksny bil. Og det er vel klart at det skulle være en VW igen, og eftersom jeg var ret så forelsket i Lupoen størrelse var det heldigt de havde lanceret en ny mini-bil: Up! Så jeg byttede Lupoghinien ud med en Upoghini ♥

Og for at fejre mit 8 års jubilæum tager jeg et lille one-man "Driving home for Christmas" roadtrip på små 250 km med min norske hottie Charlotte! ♥ Julemusik hele vejen, kan i mærke det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!