lørdag den 28. december 2013

Ny tatovering

Nu har jeg i cirka år gået rundt med en ide til en tatovering. Jeg har længe ville ha en tekst men det skulle ikke være nogen kliché eller upersonlig kendt tekst. Og jeg ville have at den skulle handle om mine forældre.
Da jeg fortalte min bror om den ville han pludselig også have samme tekst og vi skulle få den lavet samtidig. Desværre fik Mads kolde fødder et par gange, måske han ikke i forvejen har tatovering og det i sig selv er en sjældenhed..
Nå men min kusine Line bookede en tid til mig hos Signe fra 4700 Ink og i mandags kom jeg så under nålen. Desværre kunne jeg ikke få den skrifttype jeg ville have, men den vi fandt i stedet fungerede ligeså fint og vil nok holde længere uden at flyde sammen..
Jeg deler ikke billede af selve tatoveringen her for at undgå at den pludselig ikke er så unik længere.. Men i må se processen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!