torsdag den 16. januar 2014

DIY: Decoden mobil cover

I december gik jeg rigtig meget i julemode, og jeg ville have et rigtig juleagtigt cover. Det var bare ikke til at opdrive til min "meget specielle" Samsung Galaxy S3. Så må man jo lave det selv!!

Jeg så et par videoer på YouTube og købte så en masse materialer hjem fra ebay og en uges tid senere kunne jeg sætte mig ned og lade julen brække sig udover mit cover!! :P

Det var let nok egentlig og jeg vil gerne lave et nyt cover snart. Og hvis du vil have lavet et cover og har en idé så kontakt mig - måske kan vi finde ud af noget.

Materialer:
1 plain cover til din telefon
1 neglefil/sandpapir
1 tube "fake whipped cream"
Små "dimsedutter" som passer dit tema (cabochons på fagsprog)
Glimmer!!!


1. Start med at arrangere cabochonerne på dit cover først for at se hvordan det sidder pænest. Tænk på at kamera/højtaler/knapper ikke skal dækkes af cabochoner.

2. Rids bagcoveret med neglefilen/sandpapiret der hvor du skal påføre flødeskummen og cabochonerne. Jeg lod være med at ridse siderne.

3. Medmindre du er kagedronning så kan man lige teste nogle flødeskums mønstre af på et stykke papir.. Det viste sig at være en god idé for mig. Desuden kan man bagefter bruge papiret til at teste om flødeskummen er tør så man ikke behøver ødelægge det "rigtige" projekt..4. Igang med at påføre flødeskum over hele coveret - det behøver ikke dække det hele fordi cabochonerne trykker noget af det fladt.

5. Så begynder det sjoveste - at sætte alle cabochoner på en for en. Start med de store, så det mindre omkring dem. Og så afsluttede jeg med lidt glimmer - jeg eeeelsker glimmer!

Og resultatet inden det havde tørret (flødeskummet var mere matt i farven efter det tørrede)..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!