onsdag den 29. januar 2014

Ny Netflix serie

Igår da "min fyr" kom hjem til mig kunne jeg mærke at 6 dage uden Netflix havde givet mig cravings. Jeg ville gemme det sidste afsnit af House of Cards alene fordi det kræver lige lidt mere fokus og han havde ikke set de andre afsnit. Og mine andre serier er ret girly-girly..

Så vi besluttede os for at kaste os ud i en ny serie, sammen. Og det var :  BREAKING BAD. Jeg ved ikke hvor vild jeg havde været med serien hvis jeg ikke havde set den med ham. Han har en herlig humor og en smittende latter - så det blev jo til ret meget grineri. Vi så to afsnit og jeg er ret vild med det her umage par: Mr White og Capn Cook ..


Nu skal han "hjem" i et par dage på kursus så jeg må undvære ham og min nye serie indtil lørdag, hvor jeg håber han komme herned. Og så bliver det nok Glee i aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!