tirsdag den 7. januar 2014

Nytårsaften

Min nytårsaften var meget stille og rolig i år. Jeg var inviteret til en fest hos en ven i KBH men valgte at holde mig hjemme med mor. Vi lavede en suuuuperlækker 4-retters menu, som jeg knap nok kunne spise op:
1. forret: Chilimarinerede kammuslinger med bønner i svøb.
2. forret: Lakseroulade med limedressing.
Hovedret: Argentinsk entrecote med bagte kartofler a la Duchesse og baconsvøbte grønne bønner.
Dessert: Økologisk Stracciatella flødeis.


Vi var bare hjemme hele aftenen, bortset fra et kort besøg hos mine kusiner. De holdte fest og skulle bruge et lift ind til byen, så der var kusine-Rina god nok :) Jeg havde jo ikke drukket noget særligt så jeg kunne godt køre dem op ved 1-tiden..

Så var det ellers hjem og i seng, og at vågne uden tømmermænd - HELT FANTASTISK.

Og billeder!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!