mandag den 13. januar 2014

Rollercoaster weekend

Weekenden startede rigtig godt med hyggelig Aw (after work) på Lagerlunden med mine søde kollegaer. Derefter blev det fest hos Tobbe, som altid er sjovt og mærkeligt.. Jeg skulle sove det sædvanlige sted og det endte i total kaos og at jeg stormede ud klokken 5 om natten.
Charlotte, Lisa og jeg inden vi gik videre til fest!

Lørdag var bare tømmermænd på min sofa - var ude og handle ind til ugen efter solen gik ned og jeg følte jeg kunne gemme mig i mørket. Og ellers så jeg bare film på Netflix og prøvede at få det bedre.


Søndag var noget bedre. Jeg sov 9 timer og fik så ryddet op i lejligheden, gjort rent og fået det fint. Og så fik jeg besøg af en herre jeg har skrevet med i nogle uger. Det gik over alt forventning og han gik først længe efter min sengetid :) Jeg kunne derfor afslutte weekenden med et smil på læben og fornyet håb omkring mænd. Herligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!