tirsdag den 14. januar 2014

Træningsmål, forår 2014

Jeg har lige betalt depositum på en lækker solferie i april - I kender mig, jeg rejser ca. hver 9 måned og nu er det tid igen! Så inden da skal jeg tilbage i bikiniform - så jeg hørte i radioen at et kilo kropsvægt svarer til 7000 kalorier. Så egentlige vil jeg gerne forbrænde 7.000 kalorier eller ideelt 14.000 kalorier inden feriens afgang i starten af april. Men bare i træningspas - så det er bare det som måles med mit pulsur som skal nå op på de der minimum 7.000 forbrændte kalorier. Jeg går i forvejen i underskud med min kalorieindtag med mad, så det er bare julefedtet som lite skal brændes af.

Sidste gang jeg trænede på gymmet var den 9/11 og så den 26/11 var Charlotte og jeg på Sh'Bam hvilket var skide skægt. Så det skal vi igen i aften, og så når lønnen kommer ind i næste uge skal vi købe 10-turs kort så vi kan komme ud og ryste røv ca. en gang per uge. Jeg forbrændte 500 kalorier sidst vi var afsted, så med 11 gange de næste 2 måneder er de første 5.500 kalorier jo klaret. De kombineret med at jeg skal begynde at træne med Lisafisen gør jo at jeg burde nå de 7.000 uden problem, og måste klatre mod de 14.000.


Jeg synes det virker realistisk, men jeg ved det ikke. Jeg har været virkelig sløv i røven de sidste 2 måneder. Jeg plejede at stå op klokken 6, og at træne fra 6:15-7:30 men nu er det en lidt anden stil: mit vækkeur ringer klokken 6:20 og jeg bliver i sengen indtil 7:00 og så er det lynbad og afsted på arbejde :P Jezuz...

Så jeg håber på lidt opbakning fra jer som læser med - I'm gonna need it.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!