mandag den 20. januar 2014

Twerk it out!

TWERK-TWERK IT OUT!! Nej jeg skal ikke twerke - så der blev nogle nok lidt skuffede :p Jeg så Miley Cyrus dokumentaren The Movement i fredags og faktisk er jeg blevet lidt mere fan af hende. Alt hun gør er nøje planlagt, og kommer nok af at være barnestjerne og ville bryde ud af den "ramme". Det har jeg respekt og forståelse for. Jeg mener - efter 7 år på fine privatskoler med skoleuniform gik jeg også lidt grassat og 1. farvede mit hår postkasserødt og 2. begyndte at lave "modelarbejde" ..

Nej men det var lige en lille sidenote - for emnet er TRÆNING! Work it out, med andre ord!

Jeg startede med min træning på Moves sammen med Charlotte i tirsdags. I lørdags var jeg så inde og melde Lisa ind på Sensia og så var vi lige til et Bodycombat pas. For pokker det var hårdt, og jeg forbrændte også 650 kcal på den time!
Jeg var skide øm søndag men alligevel fik Lisa mig overtalt til at tage til gymmet og træne. Det blev så 30 min cardio og arme/mave træning. Så jeg var SMADRET søndag aften - heldigt jeg ikke skulle andet end dase på sofaen.

I aften skal jeg så til Bodycombat med Charlotte og i morgen tidlig er det Sensia gym med Lisa inden arbejde og Sh'bam med Charlotte efter arbejde.
Mon ikke jeg så fortjener en hviledag onsdag? Jow! Torsdag og fredag regner jeg med morgentræning og så går turen til det mere nordlige Sverige hos en spændende herre hele weekenden. Gode ting i min nære fremtid!

Husk forresten at I kan følge mig på instagram (rinairene) for at se flere billeder fra min hverdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!