mandag den 27. januar 2014

Weekend-date

I fredags tog jeg tidligere fri og var hjemme lidt over 14, hvor ham den søde ventede på mig hjemme i lejligheden. Jeg fik pakket færdig og vi kørte afsted ved 15-tiden. Det er en 3½ times køretur til hvor han bor så vi havde god tid til roadtrip snak og sightseeing. Han kørte igennem Göteborg så jeg kunne se deres forlystelsespark Liseberg. Det så rigtig fint ud fordi det var mørkt og der var lys på flere af forlystelserne! :)

Vi handlede ind i et stort supermarked og skulle lige forbi Systembolaget og købe en flaske vin da vi "selvfølgelig" lige render på hans far.. Jeg synes det var ret sjovt, selvom det var noget uventet! Derefter var det videre mod hans lille hus in the middle of nowhere - som viste sig at være superfint! Man kender vel ikke rigtig en person før man ser deres hjem.. Vi lavede en lækker tapas-lignende anretning med forskellige oste- og kødtyper, rejer, avokado, brød, tomater, sugar snaps, og andet godt. Så sad vi bare der og hyggede med mad og god samtale! :)

Lørdag vågnede vi halvsent - spiste en dejlig morgenmad inden det var tid at klæde sig varmt på til en vandretur ude. Vi gik ned til havet, klatrede op på en bakke, gik igennem skoven, over en bro ved en å, og måtte gå (eller numse-gumpe) over en anden å på en træstamme. Det blev til 1½ time i kulden (og 800 kcal ifølge pulsuret), og derefter varm chokolade med Miintu. Mums! Vi så nogle af hans billeder og videoer fra Afrika og gik så igang med aftensmad - han er virkelig dygtig til at lave mad! Vi skulle "bare lige" hvile lidt i sengen efter maden og inden desserten og endte så med at falde i søvn begge to.

Søndag var en rigtig chill-dag. Vi spiste morgenmad, spillede Bingo på svenskespel.se, og lavede endelig den dessert vi havde snakket om. Marängsviss - vanilje-is, flødeskum, marengs, chokoladesovs og bananskiver.. Det var så godt - selvom visse personer fik sukker-rush og begyndte hoppe rundt i stuen til et trænings-tv-program fra 1984 :p Vi kørte fra ham af omkring klokken 17 og var hos mig ved 22-tiden.. Alt i alt en helt fantastisk weekend.

Jeg tog nogle billeder af os sammen da vi var ude og vandre, men han ønsker ikke at jeg viser ham frem med billede og navn lige nu og det respekterer jeg. Hele det her blog-halløj kan blive lidt for meget nogle gange og ikke alle er ligeså medieliderlig som mig! :) Så måske senere ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!