torsdag den 6. februar 2014

Beach 2014, 1. træningsupdate!

I mit sidste træningsrelaterede indlæg skrev jeg at jeg havde et mål for min træning - at jeg inden min ferie i april skulle nå at forbrænde 7.000 eller 14.000 kcals. Det kan man vidst roligt sige at jeg nok skal nå.

Den sidste måned har jeg været all-in på træning! Jeg meldte mig jo ind i Moves sammen med Charlotte og vi er afsted 2-3 gange per uge. Og så har jeg stadig medlemskap på gymmet Sensia hvor jeg styrketræner 1-2 gange per uge. Og hver gang jeg træner har jeg mit elskede Polar pulsur på som f.eks viser mig at jeg er ved at DØ hver gang jeg træner BodyCombat men det er fedt! Og så skriver jeg det ned i S-Memo på min telefon - indtil videre har jeg opnået følgende:
Bringing me to a grand total (so far) of: 6550 kcal - bare en træning fra mit ene mål på 7000 kcal. Og der er 2 måneder til jeg skal rejse. Så mon ikke jeg kommer til at være fit-for-bikini-fight inden da? Tror jeg vidst nok..
Den sidste måned har jeg haft træningstøj på på arbejde næsten hver dag. Hvorfor ikke? Det er behageligt og så slipper jeg for at skifte tøj inden træning! :p Idag skal jeg til BodyPump igen - jeg var det også sidste uge og der var jeg SÅ øm fredag og lørdag. Så det skal blive spændende!

Og når lønnen går ind, om 19 dage - så skal jeg belønne mig selv med disse sexy thangs:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!