tirsdag den 25. februar 2014

En af de bedre mandage

Det er ikke så tit man har en god mandag - mandage er oftest kedelige og lidt øv i det. Men lige igår havde jeg en helt okay mandag...

Til at starte med vågnede jeg med mine arme omkring en utroligt dejlig fyr. Han gav mig et dejligt morgenkys i sengen inden han tog på arbejde.. Så når dagen starter sådan er det vel ikke helt slemt at det er mandag?

Selve arbejdsdagen var helt som den plejer - lort, med et twist af norsk sødme. Der er kun en uge til min plageånd forlader os for en stund og jeg kan ikke engang beskrive hvor lettet det gør mig. Jeg føler en kæmpe sten i hjertet hver gang jeg ser hende ...

Efter arbejde lavede jeg lidt mad til mig selv, og mødtes så med Lisa for at gå en lille tur med hundene. Det blev en kort tur, men dejligt med frisk luft. Bagefter var vi over og handle ind og jeg hentede mine 2 pakker. Jeg elsker virkelig pakker - hvis der er noget som kan få mit humør op er det pakker! Den ene var fra Members.com hvor jeg havde bestilt 2 duftlys af mærket WoodWick som skulle dufte så godt, og lyde som en pejs ("crackling sound"). Desværre havde de sendt forkerte dufte - begge to! Så den pakke skal retur, de møgunger! Den anden pakke var fra USA - mine nye Nike Free Flyknit! Jeg blev forelsket i farven på Instagram men de var ikke til at opdrive i europa så jeg måtte bestille dem hjem fra USA via Ebay. Og her 2½ uge senere kom de hjem til mig, og de er helt amazing. Regner med at træne i morgen tidlig, og få prøvet dem af! Exctiting!
Så var det tid til Samsungs Unpacking Event 2014, som jeg livestreamede via Youtube. Jeg kørte multi-screen på min Samsung Note 8 så halvdelen var streaming og den anden halvdel var chatten omkring eventet på Sammobile.com .. Mange var skuffede over den nye Samsung Galaxy S5 men jeg var ganske tilfreds. Jeg har jo S3'eren og i forhold til den var det en god upgrade. Jeg var mest nysgerrig på design og kamera og begge dele levede op til mine forventninger. Så i april tror jeg at jeg skal købe den - men om det skal være hvid, sort eller guld ved jeg ikke endnu ...

Og så gik jeg i seng - og så et afsnit af House of Cards inden jeg sov. Så alt i alt, en god mandag ...
Og så byder jeg på et billede fra weekenden - på en gåtur jeg tog for at rense ud i mine tanker - som i stedet førte en masse dumme ting med sig :(


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!