mandag den 17. februar 2014

Familieweekend i det svenske

I torsdags kom mor og Mads op til mig - så det var ikke særlig sjovt at være på arbejde fredag. De tog op til skibakken ved mig, Hanaslöv, og stod et par timer inden jeg kom hjem klokken 15. Så gik Mads og jeg over og handlede ind til pulled pork til aftensmad. Vi hyggede med god mad og så The Croods i sofaen bagefter..

Lørdag vågnede jeg først så jeg sneg mig ud i køkkenet og lavede morgenmad til de andre mens de sov videre. Bacon, røræg, og vaffler .. Mums. Ved 10 tiden var vi færdige og klar til bowling. Det var jo skide hyggeligt, i Alvestas lille 4-baners bowlinghal hvor vi var de eneste kunder i 1½ time. Vi nåede at spille 4 spil - og jeg nøjes med at sige at jeg vandt de 2 første! :p
Bagefter spiste vi frokost hjemme og kørte så ind til Växjö for at shoppe lidt på Samarkand. Mor og Mads fik købt nogle ting i Stadium og i VOLT fokælede mor Mads med noget nyt superlækkert tøj. Jeg kom også til at købe et uldhalstørklæde til A :)
Vi havde bord på Aptit klokken 19 men vi kunne ikke få mere tid til at gå så vi var der allerede klokken 18. Det blev gratineret gedeost med honning til forret og lam i havtornssky med kartoffelkage til hovedret. Mums! Vi var hjemme inden 20 så vi kunne se Melodifestivalen (Eurovision del-finalerne begynder allerede nu i Sverige - de er ikke helt normale!). Bagefter så vi Into The Wild (eller den første 1½ time, og så gik jeg i seng!).

Søndag kom den dag jeg havde ventet på - A skulle møde mor og Mads. Vi stod op, spiste morgenmad, fik pakket deres ting sammen og så ved 13:30 tiden dukkede min fine fyr op. Der blev hilst og småsnakket lidt - heldigvis uden de store misforståelser til trods for sprogbarrieren. A har arbejdet i Norge så han forstår nok mere dansk end de fleste!
Vi spiste mors gode ruskomsnusk gryde til frokost og så fik jeg søde Lisa og hendes bullmastiff Zaga til at mødes med os for at gå en lille tur. Begge drenge var meget intresseret i at møde hende (Zaga) og så kunne jeg lige vise min familie hvem søde Lisa er! Mor og Mads kørte hjem ved 15-tiden og så hyggede A og jeg med Breaking Bad på sofaen. Vi skippede endda almindelig aftensmad til gode for vaffler! :) Mums ..
Nu er det tilbage til arbejde men jeg har det ikke så hårdt - jeg har jo ham den søde boende hos mig i denne uge ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!