mandag den 17. marts 2014

End of blogsilence

Ja hvad skete der lige der - der blev godt nok stille på bloggen. Som dem der kender mig ved er der sket en masse øv ting den sidste tid og så er bloggen (mærkeligt nok) ikke førsteprioritet. Jeg har helt enkelt ikke kunne overskue det.

Men det vigtige, og det jeg nu skal fokusere på, er at fremtiden umuligt kan blive værre end de sidste 7 måneder. For ved du hvem jeg ikke skal glo på hver dag: frøken træner-hver-dag-men-bliver-ikke-mindre-tyk-og-bagtaler-hendes-såkaldte-finske-venindes-økonomi-meget-mere-end-nogen-anden! :) Jeg nævner ingen navne - men måske sidder hun er føler sig lidt truffet? *a stone falls from her heart* Åh hvor jeg fryder mig..

On the upside havde jeg i sidste uge 3 fantastiske dage hos min søster sammen med hendes skønne familie. Kunne man forestille sig andet end at to så søde, sjove og skønne mennesker kunne skulle producere to helt utroligt smukke (og for især den ældstes vedkommende utroligt humoristiske) unger? I think not.. Så det var op klokken 6-et-eller-andet hver morgen, babypludren hele dagen og så lege-moster om eftermiddagen/aftenen. Kan jeg blive andet end glad af sådan et par dage?


Så jeg nyder livet, basically, lige bortset fra at jeg savner min A rigtig meget, og ville ønske det kunne være anderledes..

GOD MANDAG FUCKERS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!