onsdag den 5. marts 2014

Webshop-tip: Luxplus.dk

Så kom lønnen ind, så er jeg nok ikke den eneste der kommer til at webshoppe lidt. Det virker lidt som om det er sådan det hænger sammen - løn ind, bruge en masse penge, og overleve resten af måneden på det som er tilbage. Ja ellers er det bare økonomisk uansvarlige unge mennesker som mig! :)

Dagens webshop-tip er i kategorien skønhed, kan man vel sige. Shoppen hedder Luxplus.dk (https://www.luxplus.dk) og er en medlemsklub hvor man får op til 80% rabat på parfumer og personlig pleje. Den første måned er gratis - og herefter koster det kun 99 kr om måneden. Er man sådan en som elsker parfume, sminke og hudpleje kommer rabatterne hurtigt til at tjene sig selv hjem her!

De har et rigtig stort udvalg, og priserne er utroligt lave og det er både nye og klassiske dufte. De har også hårplejeprodukter så man kan også spare penge på den der dyre shampoo som frisøren prøvede at sælge til dig.

Her er et billede af min parfumehylde, som så småt begynder at tynde ud. Så det er nok på tide jeg forkæler mig selv med en ny Marc Jacobs "Dot" eller måske Marc Jacobs "Oh, Lola". Jeg elsker Marc Jacobs dufte, og især Dot er en favorit (derfor jeg har 2 stk. stående måske?), og jeg har duftet til "Oh, Lola" i lufthavnen og synes den er så go'!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!