lørdag den 26. april 2014

Oh snap!

Livet går jo op og ned - men jeg er fast besluttet for at prøve at holde mig positiv fra nu af. I torsdags fik jeg nøglen til "mit nye liv" a.k.a. nøglen til min nye lejlighed i Storkøbenhavn. "Hov, hvad - boede du ikke i Sverige?" tænker du nok nu. Og jo det passer - men omstændighederne ændrede sig og jeg fik mulighed for at tage springet så jeg nu bor i Danmark igen. Og selvom jeg var glad for min tid i Næstved så vil jeg mene at København er det sted jeg skal være lige nu..

Så "as we speak" er søde Nicklas igang med at male mit nye hjem så det bliver superfresh inden mine møbler flyttes ind i næste uge! Er det ikke bare spændende? Jeg er spændt ihvertfald. Nyt hjem, nyt job, nyt LAND!

Så der er en risiko for at bloggen for et lille indretnings-twist i den kommende tid. Det håber jeg at du kan bære over med!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!