lørdag den 31. maj 2014

How I'm doin'?

Huhej hvor det går - og I får ingenting at vide! Så sørgeligt. Jeg er så småt kommet på plads i lejligheden, IKEA-haulet fra lønningsweekenden er nu samlet og der er ved at være styr på alt. Det er dejligt og jeg er bare rigtig glad for mit nye hjem. Der er roligt, det er let at komme til bussen, der er indkøbsmuligheder - og så bor jeg - fucking jeg - i København.
Jeg får set en hel del til både Mads og Mette og det er skidefedt. Sidste fredag f.eks mødtes jeg spontant med Mads i Nyhavn efter jobbet til en "lille øl" og vi endte med at vandre rundt og have det skide hyggeligt til sent på aftenen!

Jobbet har jeg været på i snart en måned nu. Den første 1½ uge var undervisning og så blev vi smidt på telefonerne. Det går faktisk rigtig godt der også. Jeg som ikke plejer at være specielt god til noget oplever faktisk at jeg får ros. Det er meget mærkeligt, men jeg skal da bestemt ikke klage. Søde kollegaer (90% mænd - præcis som den dumme eks-chef rådede mig til), god frokostordning, overskuelige arbejdsopgaver.. Det er kun lige de lidt forvirrende arbejdstider som er lidt irriterende til tider.


Og på hjertefronten går det godt. Jeg har ro på og har været heldig. Mere vil jeg ikke sige nu.