mandag den 26. maj 2014

Julie Sandlau

Jeg ser rigtig ofte folk jeg følger på instagram som har nogle rigtig flotte smykker på - og det fanger straks min opmærksomhed hvis det så ovenikøbet er dansk design. Jeg ved ikke hvad det er med mig og dansk design - mit hjem er også fuld af Georg Jensen og Piet Hein ting. Der er bare et eller andet lækkert og fedt ved at det er dansk design.

Et mærke som har fanget min opmærksomhed på det sidste er Julie Sandlau. I'm a sucker for alt som glitrer - det er virkelig ikke for sjov at jeg tror jeg har været en ravn i et tidligere liv. At gå ind i en smykkeforretning er ren tortur for mig, for alle de ting der glitrer aller mest er også de dyreste som jeg aldrig får råd til. Gud hjælp den mand som en dag gifter sig med mig - bling-maniac'en - heldigvis behøver det ikke være dyrt for at gøre mig glad!

Når det så er sagt er Julie Sandlau ikke ligefrem billigt - men jeg synes priserne er til at overkomme. Jeg spammer jer lige med nogle af mine favoritter fra hjemmesiden www.juliesandlau.com - kig forbi - og så skader det vel ikke at sige at min fødselsdag ligger lige rundt om hjørnet? :D
Bird of Paradise øreringe, 1500 kr.
Florina armbånd, 1600 kr.
New Moon øreringe, 700 kr.
Swan øreringe, 950 kr.
Tilbage er der vel kun at sige kig forbi hjemmesiden og shop amok!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!