tirsdag den 13. maj 2014

Leopard fun

For cirka en uge siden fik jeg en sms om at der lå en pakke til mig på posthuset. Og da jeg hentede den var jeg overrasket over hvor stor kassen var - og lidt irriteret især fordi jeg skulle bare den hele vejen hjem - i regnvejr.

Men hjem kom både kassen og jeg - næsten tørre begge to. Pakken var fra Carriealong.dk, hvor jeg havde bestilt en ny taske hvor der er plads til træningstøj de dage hvor jeg vil træne inden arbejde og ikke kan nå hjem og smide træningstøj af. Det er klart det kunne være i en af mine mange sportstasker men de er bare ikke så smarte, og nu hvor jeg er et billøst busbarn er det meget fint..

Tasken er fra Dixie og har Model navn Tola. Den er rummelig og har en god strop som ikke borer sig ned i skulderen. Foret har Dixies logo trykt over det hele. Den eneste downside er at tasker lavet af almindelig stof jo ikke er særlig vand- eller snavsafvisende. Til gengæld kan den nok vaskes i vaskemaskinen hvis det bliver meget slemt med snavsen og den tørrer relativt hurtigt efter en gåtur i regnvejrSå fik i også lige nogle billeder af den - er den ikke bare fin?
www.carriealong.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!