onsdag den 7. maj 2014

Mystery casting

Igår var der nogle af jer der følger mig på Instagram som var lidt nysgerrig efter jeg skrev jeg var på vej til casting. Da jeg for det første endnu ikke ved om jeg kommer med, og for det andet ikke er sikker på hvor meget jeg må afsløre bliver det her indlæg lidt "mystery" agtigt - men det er til en statsejet TV-kanal.

Jeg skulle møde op inde på et hotel i indre by kl 10 (og straks lyder det her meget skummelt, lol) så min morgen gik med at bade, vælge tøj og sminke mig. Det gode ved mit nye hjem i KBH er at jeg er kun 25 min fra byen med bus, så jeg gik hjemmefra kvart over 9 eller deromkring. Jeg nåede lige at tage en pre-casting-selfie ..Jeg mødte op, fik navneskilt på og minglede lidt med de andre aspiranter. Jeg faldt godt i snak med en sød pige som har et ligeså usædvanligt navn som mig selv - altid et godt udgangspunkt jo.. De to castere præsenterede TV-programmet og konceptet for os, hvorefter vi hver især skulle fortælle om os selv. Til sidst var der et interview i enrum med casterne som blev filmet til intern brug.

Det hele gik rigtig hurtigt og det var spænende at prøve det selv hvis jeg ikke går videre. Men jeg vil bare rigtig gerne med i det her program så i må gerne lige krydse fingre!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!