tirsdag den 10. juni 2014

Birthday weekend

Det har været en helt fantastisk weekend - en såkaldt fødseldagsweekend som jeg valgte at kalde det.
Torsdag aften var jeg til Distortion med Lasse - mest for at hænge ud med en af mine ældste venner (9 år er det snart), men også for at se en rigtig dygtig trommeslager Anders Meinhardt spille. Check hans Facebook side ud, hvor man også kan se nogle af de videoer jeg stener når jeg træner! :) Jeg mødtes med Lasse ved Dybbølsbro st. og fulgte efter menneskemængden kan man vel sige. Lasse havde taget en øl med til mig, det hører ligesom til når man er til Distortion. Vi fik set en masse sjove udklædte mennesker og til sidst fundet den scene vi ledte efter. Det var så vildt at se ham optræde efter at have studeret hans YouTube videoer i så mange måneder. Lidt stalker er man vel! Og så efter showet fik vi lige snakket lidt og endda tilbudt en backstage-øl :) Lasse og jeg vandrede videre rundt til blandt andet GAYstortion og set nogle af de andre scener. Så tog jeg bussen og havde en mindre sjov oplevelse med hundeforbud i bussen. Buschaufføren lavede lockdown i bussen fordi en mand nægtede at gå ud med sin hund - og så endte jeg med at sidde ved siden af en meget ubehagelig hjemløs mand som ikke ville lade mig komme ud. Så jeg måtte kravle over ham - hvilket kan tilsyneladende synes var MEGET lækkert. Føj!Fredag morgen vågnede jeg i det bedste selskab man kan ønske sig, selvom vedkommende er udpræget B-menneske fik jeg da dagens første "Tillykke". Men på jobbet var det mindre sjovt - jeg er stadig så ny så ingen vidste at det var min fødselsdag. Og jeg var desuden lidt skidtnas da jeg kom på job så jeg var svimmel og måtte anstrenge mig for at holde mig til min arbejdsplan. Da jeg fik fri og kom hjem blev jeg hentet af Mads og Tanya som jeg skulle køre med til Næstved. De havde endda en fin gave til mig, selvom jeg havde sagt de skal spare sammen til en stor 30 års gave :D Vi mødtes med mor på Peppe's og jeg fik en lækker middag og lidt rosé! Hjemme hos mor joinede kusinerne, moster og Niels os og så fik vi kaaaage.Lørdag stod den på solbadning, hygge og lidt kongespil i haven med kusinerne. Vi fik god mad og det var bare en af de der herlige sommerdage. Søndag gik lidt i samme stil, jeg lå i solen det meste af dagen, og om aftenen tog vi ind og så Maleficent i Næstved. Mandag lå jeg i solen indtil klokken 14 og så var jeg et smut i Næstved for at få fixet mine vipper. Det tog så lige under to timer at komme hjem pga. fucking DSB! Jeg nåede lige hjem og vende inden jeg hoppede på bussen ud til mit yndlings B-menneske, som forkælede mig med friske jordbær og is!

Det er vidst hvad man kan kalde en skøøøøøn fødselsdagsweekend, bitches!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!